dijous, 12 de juny del 2008

La importància de la gestió

Gestionar és, segons el Diccionari de la Llengua Catalana, portar o dirigir els afers. Fer gestions per aconseguir una cosa.

Dintre de l’ordre de les coses que ens rodegen, i que fan que una mateixa situació en el temps es pugui percebre d’una o altra forma, està la manera de gestionar-la.

Aquest fet està ara en un moment de màxima actualitat perquè temes com la vaga de transports, l’increment dels preus, la situació de les empreses o la publicació de les balances fiscals, fan del tot necessari disposar de bons gestors per superar les dificultats que representen i donar la sensació que es condueix amb encert, fermesa i cap el camí desitjat.

Vivim amb una sensació d’immediatesa i de necessitat de resoldre les coses amb un temps mínim, inclosos els temes que realment ho justifiquen, i segur que poden ser gestionats de forma tal que no sembli així.

No citaré exemples, per no semblar partidista i perquè la percepció de cadascuna de les persones és diferent davant d’una qüestió a resoldre, però si voldria que el lector reflexionés i tingués l’atreviment de posar noms.

Pot ser que en el futur davant de consultes electorals o d’escollir gestors per defensar altres afers en els quals tinguem interessos, es valorin aquestes característiques en l’escollit, perquè li sembla un bon gestor.

Encertar ens pot ajudar a gaudir d’una millor qualitat de vida, com ho poden fer una bona dieta alimentària, un bon passeig pel camp, una conversa amb la família o un amic o una bona migdiada.

Es per això que admiro els bons gestors i els recomano. Pot ser que sigui pel desig de ser considerat, com un d’ells, pels que em rodegen.
Voldria que s’entengués com una sana enveja.